משטח בוצ'ר בלוק הוא משטח עץ העשוי מקרשים של עץ המחוברים זה לזה. בלוק חיתוך זה משמש בדרך כלל כמשטחי חיתוך על ידי קצבים, אך הפכו פופולריים לשימוש במטבחים ביתיים כמשטחי עץ, איי מטבח וקרשי חיתוך. בלוקים של קצבים עשויים בדרך כלל מחתיכות מגוונות של מייפל, טיק, ליבנה או עץ אגוז, מה שמעניק לבלוק מראה חיצוני של פסים. חברת וירן תעשיות מייצרים מגוון רחב של בוצ'רים מסוגננים שיכולים להתאים לכל עיצוב פנים של מטבח. כמובן שגם בתור מתנה מקורית אין מתאימים יותר מהבוצ'רים של וירן תעשיות.
כיצד מייצרים את הבוצ'רים?
בוצ'ר בלוק מתייחס לסוג מסוים של משטח עץ לשולחנות או משטחים הדומים למשטחי החיתוך שהיו בעבר בקצביות ובמפעלים לעיבוד בשר. קרש חיתוך זה והוא בדרך כלל בעובי של כמה סנטימטרים של עץ טבעי, מה שנותן לבוצ'ר בלוק את המראה והחוזק הייחודיים שלו. בלוקים של בוצ'ר מספקים עמידות ומצופים מחדש בקלות באמצעות שיוף כדי לשמור על משטח עבודה חלק.
בלוקי בוצ'ר בנויים ממאות חתיכות עץ מרובעות המודבקות זו לזו כך שהקצוות החתוכים שלהם יוצרים משטח חזק. בלוקים אלו מקצועיים ועבים משמעותית מרוב קרשי החיתוך הנמכרים לשימוש במטבחים ביתיים. מייפל, טיק ואגוז הם העצים הנפוצים ביותר המשמשים לבניית בלוקים של קצבים. פני השטח של בוצ'ר בלוק מוגמרים בדרך כלל בשמן לא רעיל אם המשטח ישמש בהכנת מזון או כמשטח חיתוך.
בוצ'ר בלוק וקרש חיתוך – מה ההבדל ביניהם?
קרשי חיתוך ובוצ'ר בלוקים הם שניהם פריטי מטבח מעץ מעולים עם שימושים מגוונים. אבל זה גורם לכם לחשוב, מה ההבדלים בין השניים? ההבדלים העיקריים בין קרשי חיתוך לבוצ'ר בלוקים הם שקרשים חיתוך הם ניידים בעוד שחלק מבלוקי בוצ'ר אינם. הבדל נוסף הוא שבלוקי בוצ'ר עשויים מעץ ואילו קרשי חיתוך רגילים יכולים להיות ממגוון חומרי גלם. בלוקים של קצבים נוטים להיות עבים יותר מלוחות חיתוך.
מכיוון שקוביות קצבים משמשות לרוב לחיתוך בשר, הן גדולות יותר מלוחות חיתוך סטנדרטיים. כפי שראינו לבוצ'רים יש יתרונות רבים וכדרי שגם לכם יהיה אחד כזה בבית. אם אתם מעוניינים בבוצ'ר בלוק איכותי בייצור ייחודי הזמינו אחד כזה מחברת וירן תעשיות.