עוגת בת מצווה
עוגת בת מצווה נאפית בהתאם להזמנה ייחודית שבוצעה מראש על ידי הלקוח. ניתן לבחור מספר דוגמאות שכולן מרשימות וטעימות. ניתן לבחור בבצקים שונים, ובציפויים וקישוטים מגוונים. את העוגה מכינים סמוך לאירוע כדי לשמור על טריות מקסימאלית. תמר רגב בעלת סטודיו "תמר על ההר" לעוגות ומתוקים מעוצבים לאירועים עוסקת בתחום וניתן לקבל ממנה מידע חשוב.
עוגת בת מצווה – עם טעמים רבים
עוגת בת מצווה יכולה להגיע בשפע טעמים שכל אחד יותר מעניין מהשני. האתגר הוא למצוא שילוב של טעמים המתמזגים אלו באלו בהרמוניה נהדרת ונימוחה בפה. היא תוצב על שולחן במקום בולט ותמשוך תשומת לב ועניין. רבות מבנות המצווה מעדיפות עוגת קומות גבוהה. כל קומה בה היא בעובי של כעשרה ס"מ ותגיע בציפוי קרם, סוכריות ועוד. את העוגה מכינים בעיקר מבצק סוכר לבן רך בטעם וניל מתוק. מכינים אותו מאבקת סוכר ומים. ניתן להוסיף לו תוספות דוגמת גלוקוזה, ג'לטין ועוד. מדובר על חומר גלם אותו ניתן לעבד בקלות. כלומר: לפסל ולרדד אותו, כמו גם, להוסיף תוספות וקישוטים משלימים על פי הדמיון והיצירתיות. ניתן לשלב בעוגה בזאת גם בסיס של עוגה בחושה. לכל אחת ניתן להוסיף ניתן להוסיף תוספות, קישוטים וציפויים בטעמי שוקולד, וניל ומייפל, פירות יער, תפוזים, לימון, בננה, קוקוס ועוד.
עיטור מיוחד
קישוט העוגה הוא חלק בלתי נפרד ממנה והוא אשר משדרג את המראה שלה. ניתן באמצעותו גם להוסיף תכנים ונשואים מעניינים מעולמה של החוגגת, לרשום את שמה, להוסיף מילות וביטויי חיבה, אהבה וברכה וכדומה. כך תרשים העוגה אף יותר את האורחים ובני המשפחה. הכנת העוגה נעשית ביום האירוע על מנת שהטעמים בה יהיו עשירים ואיכותיים. כל חומרי הגלם המשולבים בה הינם איכותיים.
שירות מיצרן בעל שם
תמר רגב בעלת סטודיו "תמר על ההר" לעוגות ומתוקים מעוצבים לאירועים עוסקת בתחום ומומלץ לקבל ממנה שירות מקצועי עם יחס אישי. השירות מקיף וכולל ייעוץ, איכות גבוהה, גימור מושלם, מחירים נוחים ועוד. היא בעלת ידע רב וניסיון מצטבר אותם היא מעמידה לכל לקוח חדש או לקוח שבע רצון חוזר.